Top 7 Women’s Retail Trends Spotted at QV Melbourne

A QV Melbourne-ben a 7 legnépszerűbb női kiskereskedelmi trend – Életmód – 2020

Top 7 Women’s Retail Trends Spotted at QV Melbourne

Melbourne egy kiváló vásárlási és stílusú híres város. Az egyedi butikoktól kezdve a kedvenc divatkereskedőkig ez a város mindent megtalál. A szívében található az egyik legjobb Melbourne bevásárlóhely a QV Melbourne-ben.

Függetlenül attól, hogy a városban él, ott dolgozik, vagy különleges utat tett, a bevásárlói igényeire nem mehet túl a QV-n. A QV egyedülálló bevásárlóközpont, amely mindenki számára megfelelő áruházakból áll, és mindenki számára elérhető, és egyedülálló bevásárlóközpont férfiak és nők számára.

Mindig a legfrissebb divatok és stílusok felfedezése mellett, nemrégiben tettünk egy utat a QV-be, hogy felfedezzük, mi megy a Melbourne-ben. Itt van, amit találtunk.

Noha a városban a vásárlás kaotikus lehet, a QV megkönnyíti a szellemet azáltal, hogy a legjobb üzleteket összehozza egy helyen.

A QV fantasztikus kiskereskedőivel, mint például az Incu, az M Dreams és az Ozmosis, a nők minden divatigényét fedezik.

Mivel az egyes üzletek valami különféle felajánlottak, és megmutatták a saját egyedi tendenciáikat, a QV még mielőtt megtudtuk volna, viharral vásárolt minket.

inkubáltunk

inkubáltunk

Első állomásunk az Incu volt, az üzlet világszerte tökéletesen kurátorakat kínál. A legjobban képviseli a modern divatot, az innovációt és az életmódot.

Prémium címkékkel és dizájndarabokkal hordozva az Incu ideális hely azok számára a nők számára, akik egyedi és trendi darabokat szeretnének vásárolni.

A boltban való böngészés közben felfedeztük a nők számára két nagyon áhított tendenciát, amelyeket a szekrényekbe felvehetnek.

Sports Luxe Trend

Ha sportos luxus női ruházatot keres a QV-n, ne keresse tovább az Incu-t.

Az Incu kivételes darabszámot hordoz ebben a must-have trendben olyan márkákból, mint az Adidas, az Acne Studios, a Alexander Wang T és a Comme des Garcons.

Az üzlet fantasztikus keverékét kínálja a sport- és életmódmárkáknak az utcai viselettel és a kész viselettel. Ezek az elegáns, sportos stílusok tökéletesek, ha maguk viselik, vagy párosítják a szekrény többi részével.

inkubáltunk

Hírességek együttműködése nyomtatott ing trend

Az Incu kötelező sport-luxusdarabjai mellett a bolt a Equipment x Kate Moss együttműködést folytatja. A Supermodel ez év elején összeállt a designer márkával, hogy létrehozzák a kapszulacsaládot, és az eredmények kiválóak.

Kate rocker stílusának beiktatása a Equipment aláíró selyem ingébe egy olyan zseniális lendület volt, amely egy darab kötelező divatot eredményezett.

Ezekkel az ingekkel, amelyek villámcsavaroktól és csillagoktól leopárdig terjednek, ezek az ingek mindenkinek helyet igényelnek mindenki szekrényében.

inkubáltunk

M Álmok

Míg az Incu ideális hely a sport luxus, a designer streetwear és az egyedi selyem ingek vásárlására, az M Dreams a QV helyszíne a divatos lábbeli trendeknek.

A híres Melissa cipő otthona, az M Dreams a márka stílusosan megtervezett, környezetbarát cipőit árusítja.

A címke egyedülálló és innovatív cipőtervezési megközelítése korán felhívta a figyelmünket, és arra késztett minket, hogy megkeressük Melissa következő nagy trendeit.

Egyedi Espadrilles Trend

Noha a Melissa műanyag cipőiről ismert, a TheTrendSpotter a márka következő nagy trendjeként a márka egyedi eszpadrilljeit választotta.

Aranyos, szőtt mintákkal (az egyik pár flamingókkal is rendelkezik!) Ezek az eszpadrillák kiválóan alkalmasak a tavaszi és a nyári szezonra.

Vessen egy párot a QV következő látogatásakor, és minden bizonnyal azt fogja tapasztalni, hogy állandóan rajta van.

M Álmok

Tervezői együttműködés trendje

Miután megnézte Melissa egyedi eszpadrilljait, felhívtuk a figyelmünket a trendek méltó tervezői együttműködésére a boltokban. Az ilyen innovatív mintákkal nem volt meglepő, hogy rájött, hogy a márka együttműködött olyan nevekkel, mint Vivienne Westwood, Jeremy Scott és Jason Wu. Az egyedi divatos, megfizethető áron kialakított cipőkkel a legjobban észrevehetőek lesznek.

M Álmok

Ozmosis

A TheTrendSpotter végső választása a QV-nél vásárló nők számára: Aussie kedvence, az Ozmosis. Az összes legjobb korcsolya és szörf márkát tartalmazó Ozmosis az a hely, ahol olyan címkék találhatók, mint a Rip Curl, a Rusty, a Hurley és a Seafolly. A meleg időjárás elõtt ez az áruház tökéletes hely az összes utcai ruházat és fürdőruha igénybevételéhez.

Nyomtatott szlogen pólók Trend

A nyomtatott szlogen pólók olyan trend, amely soha nem megy ki a stílusból. A Rusty „No Hard Feelings” pólója egy divatos vásárlás, amelyben különösen jól érzi magát. Mivel az eladások százalékos aránya a Nemzeti Mellrák Alapítvány felé fordul, ez az egyszerű szlogen póló segít elérni azt a célt, hogy 2030-ig nulla halálos mellrákos haláleset legyen.

Ozmosis

Tassel fürdőruha trend

A címer fürdőruha hullámokat váltott ki a nemzetközi fürdőruhakiállításokon, és az Ozmosis-ban találtunk néhány nagyszerű mintát. Ezek az aranyos bikini, amelyek függő bojt mutatnak, szuper stílusos és elegánsak. A nyár közeledésével azt jósoljuk, hogy ezek lesznek a szezon legdivatosabb úszók. Nézze meg a Seafolly stílusos kínálatát az Ozmosis QV-n.

Ozmosis

Ezt a posztot a QV Melbourne támogatta

Source: https://hun.primitivehuman.com/top-7-womens-retail-trends-spotted-qv-melbourne-853518

Top 7 Women’s Retail Trends Spotted at QV Melbourne

While there’s no doubt that QV Melbourne is a top shopping destination for the ladies, it’s also one of the best places for guys to find stylish menswear.

The precinct features a great assortment of  fashion for every gentleman, whether your style is cool and casual or dressed up and dapper.

While visiting QV Melbourne, we stopped off at three of our favourite menswear stores: Universal Store, Vanishing Elephant and A.P.C. to discover the latest men’s fashion trends.

Universal Store

One of our top picks for men’s fashion at QV is the iconic Universal Store. Everyone’s favourite place for cool and relaxed casual streetwear, Universal Store stocks brands such as Lee’s, Vans, Wrangler, Herschel Supply Co. and Converse. You’ll find countless perfect weekend outfits as well as fresh pieces to inject some style into your work wardrobe.

Designer Monochrome Sneaker Trend

If you’re looking for a particular reason to head into Universal Store at QV, look no further than its outstanding range of designer monochrome sneakers.

 Stylishly designed in black and white, these sneakers have the feeling of being cool without even trying.

Sleek, minimal and an essential for every man’s wardrobe, these shoes are perfect to wear on the weekend with your favourite jeans or chinos.

Printed Socks Trend

Once you’ve picked up some monochrome sneakers, finish decking out your feet with printed socks. These socks are a fun way to add a little style and colour to your everyday outfits and suits. They look so great peeking out from the bottom of pants, that you’ll wonder how you ever got by with boring old, plain socks.

Minimalist Watches Trend

While your socks are receiving a makeover, let your watch receive a make-under with Universal Store’s new minimal watch trend. Minimalist watches, with their plain bands and uncluttered faces, are the perfect relaxed style to go with your casual outfits. With great styles on offer from The Horse, Nixon and Simple Watch Co., this trend is ultra cool and won’t break the bank.

Vanishing Elephant

After visiting Universal Store, we headed over to Vanishing Elephant to pick up some elevated wardrobe basics. The location is the brand’s first and only retail store and the ideal destination for understated yet stylish menswear. Offering a range of classic staples, exclusive store-only styles and an extensive range of the brand’s seasonal collections, this store is a must visit.

Natural Tones Trend

Forget pop colours; this season is all about natural tones for men. Sandy browns, muted blues and earthy greens are fashion’s new hues. The perfect colours for modern wardrobe basics, these tones work seamlessly together for easy dressing. Pick up a few pieces at Vanishing Elephant to make getting dressed in the morning a breeze.

Pyjama Dressing Trend

Pyjama dressing is one of the latest trends to grip the fashion industry, and Vanishing Elephant is right on to it. The store sells a range of stylish garments that were born in the bedroom but now live on the streets. Our favourite pyjama piece is a striped light blue and white shirt. Comfortable and stylish, it’ll be your new favourite shirt too.

A.P.C

Cult Parisian brand, A.P.C. is described as “hysterically normal and often quietly subversive”. A leader in cool urban menswear, the brand offers easy-to-wear wardrobe staples as well as luxurious knits and outerwear. With clothes as good as these, A.P.C. is one of our favourite stores.

Double Denim Trend

Double denim is one of the all-time favourite trends that is perfect for the stylish urban gentleman. A.P.C. store has a great selection of styles to choose from. Rough, rugged and downright cool, this styling direction is one to try immediately.

This post was sponsored by QV Melbourne

Source: https://www.thetrendspotter.net/top-6-mens-retail-trends-spotted-qv-melbourne/

Melbourne Sales Wrap: Best of the Week, 22 June, 2017

Top 7 Women’s Retail Trends Spotted at QV Melbourne

Carryology
417 Smith Street, Fitzroy
The Carryology pop-up store has enjoyed over six months on Smith Street.

Now the bag and luggage emporium is packing up and it’s offering between 20-40 per cent off store wide.

All manner of backpacks, travel cases, weekender bags and wallets from brands including Patagonia, Fjallraven, Samsonite, Topo Designs, QWSTION and countless others are on sale. Bellroy samples and seconds will also be on sale.

Starts Fri 22 June. While stocks last.

Ellery
Lofft Agency, Studio 6, 1 Yarra Street, Richmond
High end, high impact pieces by Ellery are on sale this week. Expect a minimum of 50 per cent off Spring and Resort 2017 collections and samples, plus further reductions on archival seasons.

Fri 23 June 8am-8pmSat 24 June 9am-6pm

Sun 25 June 11am-6pm

Sole Finess
185 Johnston Street, Collingwood
This online sneaker store is having an in-real-life sale. For two days, you can get up to 75 per cent off selected styles.

Sole Finess bills itself as a women’s sneaker boutique, but almost half of the stock is also unisex. There will be women’s sizing from US5-12 and men’s from US4-11.

Expect to see nothing over $160 from brands including Adidas, New Balance, Puma, Reebok, Vans and more.

Fri 23 June 11am–6pm
Sat 24 June 11am–6pm

The 5TH
Albert Coates Lane, QV
Online accessories brand The 5TH is having a physical pop up sale at QV which will run for five hours only.

The brand’s stylish lifestyle products include watches, sunglasses and bags.

You’ll be able to browse the full range at up to 50 per cent off, plus buyers will go into the draw to win all five styles in the brand’s upcoming watch range.

Sat 24 June 12pm–5pm

X Nihilo, Onne, Neon & Co
Ripe Studioes, 80 River Street, South Yarra
Three local brands are joining forces for a pop up sale. X Nihilo make modern and minimal leather bags. Onne offer natural, vegan skin care products and Neon & Co Haircare specialise in a variety of hair care products. Expect up to 80 per cent off each brand.

Sat 24 June 10am–5pm
Sun 25 June 10am–5pm

Saturdays NYC
Shop 9, Albert Coates Lane, QV, Melbourne
This New York-based surf/lifestyle brand makes design-driven clothing for men who live in the city but surf on weekends. The QV store is offering up to 30 per cent off the AW17 collection for one day only. Expect slick chinos, cosy sweatshirts, and understated boardies.

OnceWas Pop Up Sale
212 Johnston St Collingwood
Past season clothing and samples from this Melbourne-based brand will be up to 70 per cent off, with pieces starting at just $5. You’ll find trend-driven clothing, plus separates that’ll slide in nicely with your office wardrobe.

Thu 22 June 8am–6pmFri 23 June 10am–5pm

Sat 24 June 10am–4pm

Kloke
In-store and online
Kloke is offering up to 50 per cent off selected men’s and women’s clothing. The Melbourne-based brand makes understated, contemporary clothes in high quality fabrics that will stand the test of time. While stocks last.

Makers Collective
134 Bridge Road, Richmond
This curated furniture pop-up is closing soon, but before it heads off, it’s holding a sale across everything in store.

Expect 50 per cent off all plants, 20 per cent off furniture, up to 50 per cent off homewares and selected floor stock, and up to 25 per cent off artwork. Products come from two local furniture makers: Felix Furniture and Beeline Design. Both favour blonde timbers, natural leather and pastel tones.

If you can’t pop in, you can also get 20 per cent off furniture on both brand’s respective websites. Ends June 25.

Matt Irwin
Iconic Melbourne Photography, Level 2, 28 Block Place
Photographer Matt Irwin is having his annual sale where you can find new and sample prints, canvases and books at up to 70 per cent off. Irwin is best known for his photographs of Melbourne. His photos have also been used by David Jones, The Melbourne Symphony Orchestra and appeared in Vogue Australia.

Fri 23 June 12–6pm
Sat 24 June 11am–6pm

Oroton
In-store and online
Oroton’s wide range of leather bags, wallets and accessories are up to 50 per cent off. The sale includes of-the-moment styles such as bucket bags, chain-strap mini clutches, and clean-lined totes. The sale includes women’s and men’s collections. Ends August 1st.

Mr Porter
Online
Luxury menswear is going for up to 50 per cent off at Mr Porter. Brands include Bottega Venetta, Paul Smith, Thom Browne, Common Projects and Valentino. Discounts are spread across clothing, shoes, swimwear, eyewear, bags and more. While stocks last.

Skodia
Online
Skodia is the Australian-run, New-York based brand making unisex loungewear that’s been spotted on both Rihanna and Kylie Jenner. There’s currently 50 per cent off all product over $100 online, including crushed velour dresses, sweatshirts and matching pants. Just use the promo code: WHY. While stocks last.

HarroldsIn-store only

Both Harrold’s women’s and men’s departments are offering up to 50 per cent off Spring Summer 17 collections from luxury brands including Vetements, Balenciaga, Tom Ford, Lanvin, and Giuseppe Zanotti. Clothing, shoes accessories, and more. While stocks last.

Jac + Jack
In-stores and online
Jac + Jack has added more styles to its mid-season sale where you can get up to 50 per cent off men’s and womenswear. Not a bad time to invest in one of the brand’s uber-soft cashmere jumpers, or merino wool pants. The Australian-made brand puts a luxe spin on pieces you can wear every day.

Paul Smith
In-store and online
The quintessentially British brand is having a sale on its SS17 collection, with men’s and women’s clothes going for up to 30 per cent off. Think of it as forward planning your summer wardrobe. There are brightly coloured dresses, trousers, shirts and shoes on sale, as well as a few practical sweaters to take you between the seasons.

Camilla and Marc
In-store and online
You can currently find up to 50 per cent off this Australian designer brand. There’s a big mix of pieces up on sale, from daywear dresses, to knits, coats and evening wear. The Sydney-based brand is best known for dramatic and sophisticated looks, often spotted on the red carpet.

Source: https://www.broadsheet.com.au/melbourne/fashion/article/sales-wrap-june-2017-melbourne

Beauty